keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sateinen syksy vaan jatkuu, viikonloppuna yksi telttayöpyminen Haukanhietalla, paikalla muitakin vaelluksen harrastajia. Upea ilta upeissa puitteissa ja hyvässä seurassa. Paikalle tuodut rakovalkeapuut osoittautuivat laadukkaiksi. Sytyttämisen jälkeen ne paloivat lähes vuorokauden. Lämpötila yöllä kävi lähellä nollaa ja jonkin silminnäkijän todistuksen mukaan aikaisin aamulla sateli vähän räntää. Siinä kelissä uni on todella hyvää ja laadukasta.


Uusi kotamallinen majoite on nyt työnalla, ehkäpä lähiaikoina pääsen sitäkin testailemaan. Kun saan kodan ulkokuoren kuntoon, niin sitten pitää vielä jatkokehitellä vähän sen sisäpuolen varusteita.

Talventuloa odotellessa (jota saa varmaan vielä tovin odottaa) pyörii mahdollinen tuleva kaamosvaellus mielessä. Tämän hetken ajatus on että, sen reissun taidan tehdä koillismaan maisemiin, ajankohta on kyllä vielä avoinna. Jos oikein intoutuisi, niin sitähän voisi tehdä vaikka parikin reissua. Jos yhden tekisi ennen vuodenvaihdetta vähemmän lumen aikaan ja toisen sitten sydäntalvella? Aika näyttää että toteutuuko vai jääkö suunnittelunasteelle.
Samoin perinteisen kevätvaelluksen suunnitelmiakin pikkuhiljaa tulee hahmoteltua. Joitakin ajatuksia ja jopa jotain "kiinnilyötyä" on jo sillekin reissulle. Suuntana huhtikuussa on taas käsivarsi ja sen hienot avotunturit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti